Ons team
Maak kennis met ons team: Dirk, John, Lisa en Steven.
1
About
TEAM
Betrokken vriendelijke fysiotherapeuten

De drijvende krachten achter fysiotherapiepraktijk Fysio Fitality zijn Dirk en John. Lisa en Steven versterken het team en zijn trots onderdeel van Fysio Fitality.

Dirk, John, Lisa en Steven zijn afgestudeerd als fysiotherapeut en hebben ieder verschillende specialisaties. Zowel Dirk, John, Lisa en Steven zijn sociaal betrokken personen en hebben een diepgewortelde passie voor het ondersteunen, begeleiden en helpen van mensen met gezondheidsproblemen.

Professionaliteit, persoonlijke aandacht en zorg én doelgerichtheid kenmerken deze ervaren fysiotherapeuten, die blijven streven naar verbetering, ontwikkeling en zelfontplooiing. Daarnaast schuwen zij geen vernieuwing en volgen innovaties binnen hun vakgebied op de voet.

Slide
Mijn naam is Dirk de Jong.

Dus jij wilt graag wat meer weten over mij. Leuk! Ik ben Dirk, op het moment van dit schrijven 37 jaar oud en al sinds halverwege de middelbare school wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Interesse in het menselijk lichaam en vooral het kunnen helpen van mensen waren daar de belangrijkste redenen voor en ook vandaag de dag is dat nog steeds het geval.

Na vier jaar de opleiding fysiotherapie gevolgd te hebben ben ik in juli 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en ben mij vervolgens verder gaan specialiseren als manueel therapeut. Met deze specialisatie ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het menselijke lichaam en ben ik beter getraind geraakt in het vinden van de oorzaak van je klachten.

Als gedreven fysiotherapeut heb ik een passie voor mijn vak en het helpen van mensen. Iedere dag ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk en nog vaak krijg ik kippenvel als mensen tevreden en blij de deur uit lopen na een lange revalidatie of hersteld zijn van een zware blessure. Het commentaar wat ik vaak van cliënten krijg is dat ik rustig ben, veel uitleg geef en vooral dat men goed geholpen wordt.

Uitleggen doe ik ook op het voetbalveld tijdens (het geven van) een voetbaltraining bij één van mijn drie zoons. Deze drie druktemakers zijn het mooiste in mijn leven en je kunt mij dus, samen met hen, vaak tegenkomen in de speeltuin, dierentuin of fietsend langs de Rottemeren. Je kunt mij ook vinden in de sportschool voor fitness of een bokszaktraining en soms waag ik mij nog wel eens aan een rondje harlopen. Zo hoop ik als senior van de praktijk mijn jonge collega’s een beetje bij te houden. 😉

Slide
Mijn naam is John Meeuwisse.

Als young professional kon ik – na het afronden van mijn opleiding tot fysiotherapeut binnen vier jaar – direct mijn ervaring uitbreiden in de praktijk. In die hoedanigheid heb ik mij de laatste jaren zo breed mogelijk georiënteerd met betrekking tot het vak fysiotherapie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan binnen een fysiotherapiepraktijk met geriatrisch revalideren. Ook heb ik de opleiding voor dry needling en musculoskeletale echografie succesvol afgerond. De echo zet ik dan ook vaak in tezamen met het algeheel fysiotherapeutisch onderzoek om meer te weten te komen over onder andere gewrichten, banden, pezen (scheuren en kalkafzettingen) en spieren.

Al tijdens mijn studie ben ik een aantal jaren actief geweest bij een sportvereniging als verzorger/ revalidatietrainer. Sporten is voor mij heel belangrijk. Niet alleen om er fysiek fitter van te worden maar ook om mentaal het koppie even leeg te maken. Zelf ben ik wonend in Pijnacker maar nog regelmatig ben ik op de racefiets te vinden in m’n ouderlijk dorpje Bleiswijk. Het blijft heerlijk om daar een rondje rotte te fietsen.

Door aandachtig te luisteren naar de ervaringen en problemen van de patiënt- in combinatie met een zorgvuldig onderzoek – komen we tot een persoonlijke hulpvraag. Ik zal er alles aan doen om deze hulpvraag te beantwoorden. De samenhang met een behandelplan en een uiteindelijke oplossing voor de patiënt geeft mij iedere dag weer plezier in mijn werk!

Slide
Mijn naam is Lisa Verhoog.

Na vier jaar studeren aan de Hoge School Utrecht ben ik in juni 2021 afgestudeerd: mijn droom om fysiotherapeut te worden heb ik waargemaakt. Binnen de opleiding fysiotherapie heb ik mij breed ontwikkeld tot een fysiotherapeute. Zo ben ik een aantal jaar actief geweest bij een voetbalvereniging als sportverzorgster/ revalidatietrainer en heb ik mij binnen de opleiding gespecialiseerd in klachten aan de lage rug en de benen.

Al sinds ik kind ben sport ik graag. Door de jaren heen heb ik verschillende sporten beoefend zoals turnen, acrobatiek en voetbal. Momenteel houd ik mij vooral bezig met fitness. Ik heb van dichtbij meegemaakt dat zowel turnen als voetbal blessure gevoelige sporten zijn. Omdat ik sporten zelf zo leuk vind, weet ik als geen ander hoe belangrijk bewegen voor iemand kan zijn.

Voordat ik mijn opleiding fysiotherapie ging starten heb ik ook nog vier jaar sport en bewegen in Delft gestudeerd. Door mijn opleiding heb ik een ruime ervaring als fitnesstrainer. Deze twee opleidingen samen maken mij een algemeen fysiotherapeut en ben ik dan ook met veel enthousiasme begonnen bij Fysio Fitality. Mijn uitdaging is dan ook om iedereen door middel van een juiste diagnose en specifieke behandelingen weer zo snel mogelijk pijnvrij aan het bewegen te krijgen.

Slide
Mijn naam is Steven van Santen.

In de zomer van 2023 ben ik aan de hogeschool Leiden afgestudeerd als fysiotherapeut. Hiervoor heb ik een aantal opleidingen van de AALO afgerond tot Fitness Master. Met deze kennis heb ik een breed scala aan oefeningen en weet ik goed wanneer ik welke oefening het best in kan zetten. Ook weet ik hierdoor meer over verschillende manieren van trainen, dit kan erg handig zijn als je als fysiotherapeut werkt met topsporters of fanatieke sporters.

Zelf doe ik ook veel aan sport. Als kind ben ik begonnen met wedstrijd zwemmen en judo. Wedstrijd zwemmen is blijven hangen, na 13 jaar doe ik het nog steeds! Daarnaast ben ik sinds mijn 15e begonnen met krachttraining in de sportschool, daar ligt nu vooral de focus. Sinds een aantal jaren ben ik mij meer gaan richten op het powerliften.

Ik help graag mensen met verschillende klachten. Ik vind het leuk om schouders, nek en rug te behandelen. Maar bijvoorbeeld ook peesklachten, herstel na kruisband reconstructie en spierblessures. Ik probeer zoveel mogelijk de oorzaak van de klacht aan te pakken en niet alleen de symptomen. Zodat de klacht niet alleen weggaat, maar er ook een minder grote kans is dat het weer terugkomt. Ik wil na 1 of 2 jaar ook de master manuele therapie gaan volgen, zodat ik nog meer kennis en vaardigheden heb zodat ik mensen nog beter van hun klachten kan laten afkomen.