TEAM

Betrokken vriendelijke fysiotherapeuten

De drijvende krachten achter fysiotherapiepraktijk Fysio Fitality zijn Dirk de Jong en John Meeuwisse. Beiden zijn afgestudeerd als fysiotherapeut en hebben ieder verschillende specialisaties. Zowel John als Dirk zijn sociaal betrokken personen en hebben een diepgewortelde passie voor het ondersteunen, begeleiden en helpen van mensen met gezondheidsproblemen.
Professionaliteit, persoonlijke aandacht en zorg én doelgerichtheid kenmerken deze ervaren fysiotherapeuten, die blijven streven naar verbetering, ontwikkeling en zelfontplooiing. Daarnaast schuwen zij geen vernieuwing en volgen innovaties binnen hun vakgebied op de voet.

Fysiotherapie in Bergschenhoek

Meer weten over Dirk?

– Fysiotherapeut
– Manueel therapeut
– Extended Scope Practitioner
– Medische fitness / revalidatie

”Na vier jaar de opleiding fysiotherapie gevolgd te hebben ben ik in juli 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Sindsdien heb ik in de regio Rijnmond op verschillende praktijken gewerkt.
Van 2009 tot 2011 heb ik mij verder gespecialiseerd als manueel therapeut. Met deze specialisatie kon ik mij nog meer gaan verdiepen in het menselijke lichaam en ben ik beter getraind geraakt in het vinden van de oorzaak van (pijn)klachten.

Als fysio-manueel therapeut heb ik een passie voor het helpen van mensen. Dit doe ik met mijn handen (hands-on therapie), met oefeningen en met informeren/adviseren. Vooral dit laatste vind ik belangrijk, omdat je als patiënt wilt weten waar je aan toe bent, wat de oorzaak van je klachten is en hoe je hier weer vanaf komt.
Zowel in mijn werk als in mijn privéleven heb ik veel affiniteit met sport. Ik vind het erg prettig om spierpijn te creëren met fitnessen. Daarnaast ben ik een fanatiek (zeer) korte afstand hardloper en ben daarom dus erg trots op mijn 56,59 min. van de 10 km Venloop uit 2012.
In mijn vrije tijd ben ik echter vooral, tot mijn grote geluk, vader van Drie zonen, Noah (4 jaar) en Milo (1 jaar), Loaz (0 jaar)met wie ik maar al te graag stoei, de dierentuin bezoek en verstoppertje of kiekeboe speel.”

Fysiotherapie in Bergschenhoek

Meer weten over John?

– Fysiotherapeut
– Dry needler
– Echografist
– Medische fitness/ revalidatie

”Als young professional kon ik – na het afronden van mijn opleiding tot fysiotherapeut binnen vier jaar – direct mijn ervaring uitbreiden in de praktijk. In die hoedanigheid heb ik mij de laatste jaren zo breed mogelijk georiënteerd met betrekking tot het vak fysiotherapie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan binnen een fysiotherapiepraktijk met geriatrisch revalideren. Ook heb ik de opleiding voor dry needling succesvol afgerond en momenteel richt ik mij op de opleiding tot musculoskeletaal echografist. Met behulp van deze onderzoeksmethode kan inzicht verkregen worden in onder andere gewrichten, banden, pezen (scheuren en kalkafzettingen) en spieren.

Al tijdens mijn studie ben ik een aantal jaren actief geweest bij een sportvereniging als verzorger/ revalidatietrainer. Dit in combinatie met mijn liefde voor sport en bewegen in het algemeen en fitness in het bijzonder en mijn persoonlijke activiteiten op sportief gebied. Ik ben namelijk van mening dat bewegen en sporten – naast het geven van energie – een positief effect heeft op de lichamelijke én geestelijke gezondheid van de mens.

Opgegroeid in Bleiswijk, praktisch om de hoek van de sportvelden, werd van jongs af aan sportiviteit van huis uit gestimuleerd. Tijdens mijn tienerjaren raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam en de problemen die daaraan konden ontstaan. Mijn keuze voor het vak fysiotherapeut was dan ook een voor de hand liggende stap.

Door aandachtig te luisteren naar de ervaringen en problemen van de patiënt- in combinatie met een zorgvuldig onderzoek – komen we tot een persoonlijke hulpvraag. Ik zal er alles aan doen om deze hulpvraag te beantwoorden. De samenhang met een behandelplan en een uiteindelijke oplossing voor de patiënt geeft mij iedere dag weer plezier in mijn werk!”

Fysiotherapie in Bergschenhoek

Meer weten van Emily?

  • Fysiotherapeute
  • Manueel therapeute (i.o)
  • Medische fitness/revalidatie
  • Claudicatio therapeute

Mijn naam is Emily Mulder. In 2017 ben ik afgestuurd als fysiotherapeut en direct begonnen met werken in verschillende praktijken. In september 2019 ben ik begonnen met de Master manuele therapie. Door deze specialisatie wil ik mij meer verdiepen in het menselijk lichaam en mij meer gaan focussen op wervelkolom gerelateerde klachten. Bij spot gerelateerde klachten vind ik ook zeker een uitdaging, een doel is hierbij dan ook om de cliënt zijn sport zo snel mogelijk weer te laten beoefenen. Ook heb ik de cursus Claudicatio Intermittens afgerond en ben ik hierdoor aangesloten bij het Claudicationetwerk.

De anotomie van het menselijk lichaam en de stoornissen die daarbij optreden in het bewegingsapparaat hebben mij doen besluiten om voor dit vak te kiezen. het mooiste aan mijn werk vind ik als cliënten hun dagelijkse bezigheden/sport weer pijnvrij uit kunnen voeren. In mijn vrije tijd ben ik iedere dag te vinden op de manege bij mijn eigen paard.