TEAM

Betrokken vriendelijke fysiotherapeuten

De drijvende krachten achter fysiotherapiepraktijk Fysio Fitality zijn Dirk de Jong en John Meeuwisse. Beiden zijn afgestudeerd als fysiotherapeut en hebben ieder verschillende specialisaties. Zowel John als Dirk zijn sociaal betrokken personen en hebben een diepgewortelde passie voor het ondersteunen, begeleiden en helpen van mensen met gezondheidsproblemen.
Professionaliteit, persoonlijke aandacht en zorg én doelgerichtheid kenmerken deze ervaren fysiotherapeuten, die blijven streven naar verbetering, ontwikkeling en zelfontplooiing. Daarnaast schuwen zij geen vernieuwing en volgen innovaties binnen hun vakgebied op de voet.

Fysiotherapie in Bergschenhoek

Meer weten over Dirk?

Dirk de Jong

 

Fysiotherapeut

Manueel therapeut

Extended Scope Practitioner

Medische fitness / revalidatie

 

 

Dus jij wilt graag wat meer weten over mij. Leuk! Ik ben Dirk, op het moment van dit schrijven 37 jaar oud en al sinds halverwege de middelbare school wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden. Interesse in het menselijk lichaam en vooral het kunnen helpen van mensen waren daar de belangrijkste redenen voor en ook vandaag de dag is dat nog steeds het geval.

 

Na vier jaar de opleiding fysiotherapie gevolgd te hebben ben ik in juli 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en ben mij vervolgens verder gaan specialiseren als manueel therapeut. Met deze specialisatie ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het menselijke lichaam en ben ik beter getraind geraakt in het vinden van de oorzaak van je klachten.

 

Als gedreven fysiotherapeut heb ik een passie voor mijn vak en het helpen van mensen. Iedere dag ga ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk en nog vaak krijg ik kippenvel als mensen tevreden en blij de deur uit lopen na een lange revalidatie of hersteld zijn van een zware blessure. Het commentaar wat ik vaak van cliënten krijg is dat ik rustig ben, veel uitleg geef en vooral dat men goed geholpen wordt.

 

Uitleggen doe ik ook op het voetbalveld tijdens (het geven van) een voetbaltraining bij één van mijn drie zoons. Deze drie druktemakers zijn het mooiste in mijn leven en je kunt mij dus, samen met hen, vaak tegenkomen in de speeltuin, dierentuin of fietsend langs de Rottemeren. Je kunt mij ook vinden in de sportschool voor fitness of een bokszaktraining en soms waag ik mij nog wel eens aan een rondje harlopen. Zo hoop ik als senior van de praktijk mijn jonge collega’s een beetje bij te houden (smiley met een knipoog).

 

Fysiotherapie in Bergschenhoek

Meer weten over John?

– Fysiotherapeut
– Echografist
– Dry needler
– Medische fitness/ revalidatie

”Als young professional kon ik – na het afronden van mijn opleiding tot fysiotherapeut binnen vier jaar – direct mijn ervaring uitbreiden in de praktijk. In die hoedanigheid heb ik mij de laatste jaren zo breed mogelijk georiënteerd met betrekking tot het vak fysiotherapie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan binnen een fysiotherapiepraktijk met geriatrisch revalideren. Ook heb ik de opleiding voor dry needling en musculoskeletale echografie succesvol afgerond. De echo zet ik dan ook vaak in tezamen met het algeheel fysiotherapeutisch onderzoek om meer te weten te komen over onder andere gewrichten, banden, pezen (scheuren en kalkafzettingen) en spieren.

Al tijdens mijn studie ben ik een aantal jaren actief geweest bij een sportvereniging als verzorger/ revalidatietrainer. Sporten is voor mij heel belangrijk. Niet alleen om er fysiek fitter van te worden maar ook om mentaal het koppie even leeg te maken. Zelf ben ik wonend in Pijnacker maar nog regelmatig ben ik op de racefiets te vinden in m’n ouderlijk dorpje Bleiswijk. Het blijft heerlijk om daar een rondje rotte te fietsen.

Door aandachtig te luisteren naar de ervaringen en problemen van de patiënt- in combinatie met een zorgvuldig onderzoek – komen we tot een persoonlijke hulpvraag. Ik zal er alles aan doen om deze hulpvraag te beantwoorden. De samenhang met een behandelplan en een uiteindelijke oplossing voor de patiënt geeft mij iedere dag weer plezier in mijn werk!”

Fysiotherapie in Bergschenhoek

Meer weten van Emily?

  • Fysiotherapeute
  • Manueel therapeute (i.o)
  • Medische fitness/revalidatie
  • Claudicatio therapeute

Mijn naam is Emily Mulder. In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en direct begonnen met werken in verschillende praktijken. In september 2019 ben ik begonnen met de Master manuele therapie. Door deze specialisatie wil ik mij meer verdiepen in het menselijk lichaam en mij meer gaan focussen op wervelkolom gerelateerde klachten. Bij sport gerelateerde klachten vind ik ook zeker een uitdaging, een doel is hierbij dan ook om de cliënt zijn sport zo snel mogelijk weer te laten beoefenen. Ook heb ik de cursus Claudicatio Intermittens afgerond en ben ik hierdoor aangesloten bij het Claudicationetwerk.

De anotomie van het menselijk lichaam en de stoornissen die daarbij optreden in het bewegingsapparaat hebben mij doen besluiten om voor dit vak te kiezen. Het mooiste aan mijn werk vind ik als cliënten hun dagelijkse bezigheden/sport weer pijnvrij uit kunnen voeren. In mijn vrije tijd ben ik iedere dag te vinden op de manege bij mijn eigen paard.

 

Meer weten van Femke?

  • Fysiotherapeute
  • Medische fitness/revalidatie

Mijn naam is Femke Noordhoek. Na een aantal succesvolle stages ben ik toegevoegd aan het team van Fysio Fitality. Tijdens mijn opleiding heb ik mezelf zo breed mogelijk georiënteerd binnen het vak fysiotherapie. Zo heb ik mij verdiept in de motorische ontwikkelen van een kind. Daarnaast heb ik vanuit mijn passie ervaring opgedaan met orthopedische revalidatie. Ik vind het erg waardevol om mijn bijdrage hier aan te leveren en haal energie uit de verbeteringen die mensen maken tijdens het revalidatietraject.

 

Al vanaf jongs af aan ben ik dol op sporten. Sinds mij opleiding is mijn liefde voor bewegen en de sport nog meer gegroeid. Dit ik wil ik graag over dragen aan cliënten, om zo een stapje verder te komen. Tijdens mijn studie was ik actief begeleider van sporters met zwemblessures. Hierdoor weet ik hoe vervelend een blessure kan zijn en streef er na dat sporters hun sport weer kunnen uitoefenen zonder klachten. Ik hou van een uitdaging en ga deze niet uit de weg, dit wil ik ook meenemen naar de cliënten. Zo heb ik ook in de zomer van 2019, samen met mijn ploeggenoten het IJsselmeer over gezwommen.

 

Wat ik essentieel vind in het vak, is om de cliënt in het geheel te zien en in samenspraak met de cliënt tot een passend individueel behandelplan te komen. Dit met uiteindelijk doel om uw van de klachten af te helpen, zodat u zo snel mogelijk weer fit en vitaal bent.

Femke

Meer weten van Lisa?

  • Fysiotherapeute
  • Medische fitness/revalidatie

”Mijn naam is Lisa Verhoog. Na vier jaar studeren aan de Hoge School Utrecht ben ik in juni 2021 afgestudeerd: mijn droom om fysiotherapeut te worden heb ik waargemaakt. Binnen de opleiding fysiotherapie heb ik mij breed ontwikkeld tot een fysiotherapeute. Zo ben ik een aantal jaar actief geweest bij een voetbalvereniging als sportverzorgster/ revalidatietrainer en heb ik mij binnen de opleiding gespecialiseerd in klachten aan de lage rug en de benen.

Al sinds ik kind ben sport ik graag. Door de jaren heen heb ik verschillende sporten beoefend zoals turnen, acrobatiek en voetbal. Momenteel houd ik mij vooral bezig met fitness. Ik heb van dichtbij meegemaakt dat zowel turnen als voetbal blessure gevoelige sporten zijn. Omdat ik sporten zelf zo leuk vind, weet ik als geen ander hoe belangrijk bewegen voor iemand kan zijn.

Voordat ik mijn opleiding fysiotherapie ging starten heb ik ook nog vier jaar sport en bewegen in Delft gestudeerd. Door mijn opleiding heb ik een ruime ervaring als fitnesstrainer. Deze twee opleidingen samen maken mij een algemeen fysiotherapeut en ben ik dan ook met veel enthousiasme begonnen bij Fysio Fitality. Mijn uitdaging is dan ook om iedereen door middel van een juiste diagnose en specifieke behandelingen weer zo snel mogelijk pijnvrij aan het bewegen te krijgen.’’

 

Lisa