De praktijk
In Bergschenhoek & Berkel en Rodenrijs.
1
Slide

Bergschenhoek

Onze praktijk in Bergschenhoek is centraal gelegen in de gemeente Lansingerland. Je vindt ons in Healthcenter Lansingerland. De precieze locatie kan lastig vinden zijn. Kijk voor een duidelijk routebeschrijving bij de contactgegevens.
De praktijk is goed en makkelijk bereikbaar met voldoende parkeerruimte voor de deur. Wanneer je bij de hoofdingang naar binnen bent gegaan, wordt je direct door de medewerkers aan de balie welkom geheten en zij wijzen je de weg naar de lounge. Neem daar gerust een kopje koffie of thee! Hier word je opgehaald door jouw fysiotherapeut.

Berkel en Rodenrijs

De praktijk in Berkel en Rodenrijs is gelegen in de Berkelse Poort. Parkeren kan op de aangegeven bordjes rond onze praktijk.
Let op: sommige parkeerplaatsen bevinden zich aan de zijkant van het pand.

Beiden locaties hebben zijn netjes en modern ingericht en voldoen aan alle eisen van onder andere zorgverzekeraars en de inspectie van de gezondheidszorg. Naast de behandelkamers kunnen wij op beide locaties gebruik maken van alle apparatuur en oefenzalen van de sportscholen voor oefentherapie. Ideaal om cliënten optimaal te helpen!

De praktijken van Fysio Fitality zijn toegankelijk voor mindervaliden. Is het onmogelijk voor je om naar de praktijk te komen, dan kunnen wij ook bij je aan huis komen voor behandeling, mits de indicatie en verwijzing dit toestaat. Neem contact op wanneer je hier vragen over hebt.

Slide
Over ons

Fysio Fitality is voor iedereen met een gezondheidsprobleem een raadgever.

Onze visie en werkwijze

Behandeling, herstel én ook zeker voorkomen in de toekomst.

Wie zijn wij

De drijvende krachten achter Fysio Fitality zijn John Meeuwisse, Lisa Verhoog en Dirk de Jong